KSAH

Koninklijk Sportverbond Antwerpens Handel

 

K S A H

Sinds 1920

seizoen 2019 - 2020

AFDELING ATLETIEK

wo 22/04/2020


INLICHTINGEN voor sporters van FROS i.v.m Corona-virus 

SAS-Cross Hazewinkel - Onder voorbehoud

Lentejogging - Kontich afgelast

Afgelast

 

K S A H

Druk op de kogel om terug naar boven te gaan...

 We maken deel uit van het KSAH (Koninklijk Sportverbond Antwerpens Handel) of kortweg "den Handel". In het verre verleden een begrip in Antwerpen en omstreken...ooit hopen we terug zo groot te worden als in de tijd van toen! En daar doen we alles aan om dit doel terug te bereiken. Samen met nog 8 andere Afdelingen bieden we de Antwerpse Bedrijven en Openbare Diensten de mogelijkheid om competitiesport te bedrijven op recreatief niveau. Momenteel tellen we gezamelijk zo'n 15.000 leden, verdeeld over volgende 9 afdelingen: Atletiek, Biljart, Bowling, Kwis, Recreatie, Schaken, Tennis, Volleybal en Zaalvoetbal.

Hieronder vind je de logo's van deze afdelingen; door erop te klikken ga je rechtstreeks naar hun eigen website. Opgelet...je bent dan wel weg van onze site en kan enkel terug door op het pijltje terug te drukken!

Ben je geinteresseerd in de Antwerpse Bedrijfssport Competitie en wil je info of wens je een team of jezelf in te schrijven, aarzel dan niet om de bevoegde afdelingspersoon te contacteren! We helpen je graag voort!

Wil je graag een competitie opstarten, maar vind je de sportdiscipline niet terug tussen de bovenstaande afdelingen, contacteer dan gerust onze algemeen voorzitter, die samen met U de mogelijkheden zal bespreken om eventueel een nieuwe competitie op te starten.

Onze Afdeling RECREATIE  richt op 30 maart een vrijetijdsquiz in.

Schrijf je ook in met een paar vrienden en verdedig de kleuren van de Afdeling Atletiek met bravoure!

Hierbij de flyer.